PartyDJ

DJ rendelése esküvőkre, céges rendezvényekre, privát bulikra

Bármilyen zártkörű partihoz kiváló zenei repertoárral, megbízható technikával járulunk hozzá, méghozzá jutányos áron – bárhol és bármikor! Profi hang- és fénytechnikánkkal olyan hangulatot varázsolunk a buliba, mintha valóban egy diszkóban szórakozna mindenki.

Legyen most is így, használja ki a lehetőséget és válasszon DJ-t a party-hangulat megteremtéséhez. Felcsendül mindenki kedvenc dala, a legjobb retro slágerek külföldi és hazai előadóktól anélkül, hogy fennállna a veszélye annak, hogy valaki rosszul énekli el a dalt vagy elfelejti a szöveget.

Tény és való, hogy a különféle party zenekaroknak is megvan a maga feeling-je. Azonban ugyanúgy, mint egy esküvő alkalmával, a felkért zenekar vagy tetszik a vendégeknek, a közönségnek és a résztvevőknek, vagy sem. Ezt könnyedén ki lehet küszöbölni egy DJ felkérésével, aki bármilyen party esetén jó hangulatot tud teremteni, legyen szó akár régebbi, akár mostani slágerekről.

A party DJ mindig körültekintő a zeneválasztásban. Akkor jó egy party DJ, ha tisztában van a zenei stílusokkal, asszociálni tudja az előadókat a zenei irányzatokkal és a kívánt hangulat megteremtésén fáradozik. Vagyis ha retro party-ra van igény, akkor természetesen nem house dalokkal igyekszik mindenkit táncra buzdítani. Ha rock party van a terítéken, akkor a zúzós metáltól a rock-balladákig minden ismert rock előadó ismertebb dalai felcsendülhetnek. Nem csak privát party esetében beszélünk party DJ-ről, a különféle diszkók, klubok zeneszolgáltatásakor is egy DJ munkája áll a háttérben. Ha egy jó DJ-t akarunk választani, akkor mindenképp fel kell mérni még a felkérése előtt azt, hogy mit tud nyújtani a széles zenei paletta mellett. A DJ-nek minőségi felszerelése, hangfala és keverőpultja kell, hogy legyen, ez olyan komoly elvárás, mint az, hogy egy zenésznek legyen hangszere. Ha egy olyan DJ-vel állunk szemben, aki csak egy laptoppal érkezik a hónalja alatt, ne számítsunk valami nagy durranásra. Ilyen erővel bármelyik családtagot is fel lehetne kérni, hogy játsszon le laptopról egy zenelistát.

Függetlenül attól, hogy hol és pontosan milyen stílusú party lesz a terítéken, egy jó DJ odafigyel arra, hogy milyen korosztály van jelen, ez alapján választ régebbi vagy újabb dalokat. Odafigyel arra is, hogy a zenei blokkok alatt kért dalokat is lejátssza, sőt mi több, hajnali órákban még a karaoke is dobni tud a buli hangulatán.

Sosem szabad elfelejteni azt, hogy a bulik, party-k ideje alatt játszott dalok mindenki számára emlékezetesek maradnak. Azokra a zeneszámokra fognak emlékezni a résztvevők, amikre jókat táncoltak. A partyzene is ugyanolyan változatos, mint például egy esküvői zene összeállítás. Megtalálható benne minden 80-as disco zene vagy akár a legismertebb rádióslágerek.

Ezek alapján már a party DJ is konkrétabb árakat tud mondani a szervezőknek, nem beszélve arról, hogy már előre leszögezik ilyenkor a DJ-vel azt is, hogy milyen zenei stílusok domináljanak az este során.

Buli van! Fényekkel, füsttel, buborékokkal!

A hangulatot nem csak a jó hangzás képes az egekbe röptetni. Buborék, füst géppel akár, de remek fényeffektekkel és lézershow-al is fokozni lehet az estét. A party bulizásról, örömről és táncolásról szól, ezért pedig mindent be kell vetni!

A füstgép igazán népszerű show technikai elem, azonban érdemes odafigyelni arra, hogy jól szellőztethető helyiségben használjuk. Ha ilyen gépre van igény, akkor a party DJ mindenképp fel kell hívja a szervezők figyelmét arra, hogy ennek a remek gépnek használata milyen hátrányokkal jár, ha nem ideális helyen akarják használni. Általában kis teljesítményű füstgépet szoktak a partikon is használni azért, hogy az ilyen hátulütőket könnyebben kezelni lehessen. Füstgépet szabadban is lehet használni, de természetesen a füst intenzitását az időjárás is befolyásolja.

Aki a lézershow híve, az a party alatt is élvezheti a koncentrált fénynyalábok adta vizuális élményt. A lézernyaláb keskeny és nagyon kis széttartású nyaláb, a lézerfény pedig nagyrészt párhuzamos fénysugarakból tevődik össze. Nagyon kis szóródási szöggel rendelkezik, ezért látjuk szinte egyenes fénynyalábnak. Lézerrel nagy energiasűrűség érhető el szűk sugárban, valamint nagy távolságokban is. A lézerek fénye egyszínű, ugyanaz a lézer nem változtatja a színét. Amikor váltakozva látjuk a különféle színű lézersugarakat, akkor jó tudni, hogy ezek mind különböző lézernyalábok.

A kedvelt fénytechnikai elemek különféle fényeffekteket tartalmaznak. Jelentős részük LED-el működnek. Talán az egyik legismertebb eszköz nem más, mint a LED-es stroboszkóp. Használata közben a táncoló-bulizó tömeg mozgása szakadozottá válik, amolyan robotszerűvé, mivel másodpercek töredéke alatt ki-be kapcsol. Ha a DJ-től a szervezők ilyesmit is kérnek, érdemes felvilágosítani őket arról, hogy többször rövid időre érdemes használni a party ideje alatt. Ugyanis huzamosabb idő alatt károsíthatja, fáraszthatja a szemet (ennek következtében a bulizók is elfáradnak).

Party-k elengedhetetlen kelléke lehet egy remek buborékgép is, mely rögtön hangulatosabbá teszi a helyet, a bulit. A felszálló buborékok ráadásul szórakoztatják a részt vevőket, egyesek konkrétan levadásszák a hatalmas buborékokat. Természetesen ezzel is vigyázni kell, a vendégeknek igyekezniük kell nem „szembetalálkozni” a szappanbuborékokkal. Gyerekek esetében is javasolt előtte szólni, hogy vigyázzanak a mókázáskor.

Zeneszámok és stílusok

Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a repertoárunkban, ahol minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Lássuk csak, milyen ismert dalokat hallhatnak a partyk résztvevői? Természetesen zenelistánk csak egy irányadó lista, ennél jóval több minden van a DJ tarsolyában:

 • Magyar retro party:
  Nem hiányozhat ilyenkor sem az Omega, sem a Bikini. De felcsendülnek a Hungária-dalok, a Dolly-Roll slágerek, és többek között a Neoton vagy Charlie.
 • Country:
  Egy kis texasi hangulat sem maradhat ki a buliból! Ki ne ismerné a country nagyjait, mint Patsy Cline, Telly Savalas, Carpenters?
 • Pop-Rock:
  A 80- és 90-es évek pop-rock hangulatát olyan előadókkal lehet felidézni, mint Madonna, Roxette, Sting, Celine Dion, ABBA, Cher, C.C. Catch vagy a Beatles.
 • Reggae:
  Retrós, egyben reggae hangulatot idézhet fel Bob Marley vagy a UB40, de ha magyar vizekre evezünk, mindenképp meg kell említeni a Ladánybene 27-et.
 • Disco és funky:
  Boney M, Kool and the Gang, Earth, Wind & Fire, Michel Jackson, Tower of Power, és még sorolhatnánk órákon át!
 • R&B:
  Aki nem tudná, ismert előadók közé tartozik Mariah Carey, Whitney Houston, Sade, En Vogue, Toni Braxton, R. Kelly és Usher is.
 • Tini pop:
  A 90-es éveket olyan együttesek/előadók harca határozta meg, mint például a Spice Girls, Westlife, 5ive, Backstreet Boys, NSYNC, Hanson, Christina Aguilera, Britney Spears, Jennifer Lopez és a Destiny Child.
 • Alternatív rock:
  Egy party során nem maradhatnak ki a 4 Non Blondes, Beck, Foo Fighters, Sublime, No Doubt slágerek sem, de ebbe a kategóriába tartoznak a REM, a Greenday és a Red Hot Chili Peppers számok is. De egy kis Nirvana sem árt…
 • Hip-hop:
  Party-ban nem gond az sem, ha visszahalljuk az olyan ismert előadók dalait, mint például MC Hammer, Eminem, The Fugees, Boyz II Men vagy épp Snoop Dogg.
 • Electronic pop:
  Ki emlékszik még Dr. Albanra vagy a La Bouche-ra? A partyban ezek az előadók garantáltan hallhatóak lesznek. De ne feledkezzünk meg a Vengaboys, Dj Bobo, vagy a Sash! slágerekről sem.

Ha tapasztalt és megbízható DJ-re van szüksége, akkor csakis mi jöhetünk szóba. A buli-hangulat, a szórakozás, a zenei változatosság és a profi hangtechnika 100%-ban garantált. Méghozzá megfizethető áron!

Kezdő és tanácstalan szervezőknek is segítünk jó party-t rendezni, amiben kellő szakmai tanácsadást is nyújtunk. Hiszen egy DJ számára is fontos, hogy a buli emlékezetes legyen, ugyanis a profi zeneszolgáltatás úgynevezett „névjegykártya”, lehetőség lehet más alkalmakra való felkérésre is.

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás