Céges Rendezvényre

 Év végi, karácsonyi céges buli szervezése, rendezvény helyszínnel, lemezlovassal, catering szolgáltatással!

Miért előnyös ez a rendezvény csomag?

  • Rendezvény szervező csapatunk minden igényeket kielégíti
  • Nem kell külön szolgáltatókkal szervezkednie, nálunk csak egy rendezvény szervezővel kell, hogy felvegye a kapcsolatot
  • Lemezlovasunk fergeteges házibuli hangulatot csinál a céges rendezvény alatt
  • Lehetőség van Bowling és biliárd játékokra is
  • Ha ének tudásukat szeretnék megmutatni, akkor lehetőség van keraoke szolgáltatásra is
  • Rendezvény fotót adunk, ha szeretné megörökíteni céges rendezvényét
  • Zenekart is biztosítunk ha igény van rá
  • Projektor biztosítunk, ha szeretne beszámolót képekkel és videókkal bemutatni munkatársainak

Ha mindez túl soknak tűnik és csak rendezvény Dj-re van szüksége, akkor kérjen ajánlatot!

                                          

A rendezvény Dj által fergeteges buliban lehet részed

Egy összejövetel által felkínált hangulat bír azon sajátos ajándékkal, aminek révén hosszú időre elnyúlóan megédesítheti az ott résztvevők emléktartományát. A zamatos ízek és a pompás illatáradatok felelevenítő értéke mellett, a rendezvény Dj arra hivatott, hogy a zene nívóssága által szolgáltasson mélyre ható emlékezetes pillanatokat.

A lemezlovas elhivatottságot igénylő terület, ami a zene iránti tisztelet és értékeinek kamatoztatását óhajtja meg követőitől. A rendezvény Dj különféle rendezvényeken, akár céges, akár egyéb jellegű összejöveteleken képes olyan módon felpezsdíteni a hangulatot, aminek folyamán minden jelenlévő örömét leli a minőségi, körültekintő, alapos felkészültségű zenekövet műsorkészletében. A rendezvény Dj igazodik az egyéni, speciálisabb zenei elvárásokhoz egyaránt, amihez szakértelme és tapasztalata révén, a legmegfelelőbb zeneturmix bevetése által képes megfűszerezni a rendezvény atmoszféráját.

A rendezvény Dj válogatott retro zenéi nagy valószínűséggel képesek felvillanyozni a szórakozni vágyók kedélyállapotát, ugyanakkor figyelme kiterjed azon részletre is, hogy a stílusos zenepalettájában minden jelenlévő fellelhesse, illetve önmagát serkentve érezze arra, hogy belesimuljon a talpalávaló-kollekció varázslatos világába. Nagy előnynek minősíthető egy rendezvény Dj megválasztása során, hogy a vidámságra, kikapcsolódásra szánt idő alatt, a lemezjátszónak nem lesz szüksége pihenésre, így a fergeteges zenei ráhatás-alapozás folyamatosan adottnak tekinthető. Olyan kedvenc előadók és zenék csendülhetnek fel a rendezvény Dj által, amelyek közel állnak sokak szívéhez.

A rendezvény Dj kedvező áron igyekszik kielégíteni a zenei ízlést és biztosítani a fergeteges partyt. Emellett naprakész zenés felhozatallal rendelkezik,sok évnyi tapasztalattal rendelkezik, illetve olyan összeállítással rukkol elő, amelyben minden jelenlévő korosztály megtalálja a kedvencét. Továbbá, a Dj felkínálja együttműködését, előzetes megbeszéléseket és egyeztetéseket, hogy a rendezvény lehengerlő lehessen mindenki számára. Válasszon profi Dj-t, a remek rendezvény lebonyolítása érdekében!

 

Dj rendelése, céges rendezvényekre, retro zenékkel

Gondoskodni szeretnénk, hogy a céges rendezvényed élménygazdagabb legyen, helytől és időponttól függetlenül kerüljön megrendezésre. Célunk nem más, mint a legmagasabb színvonalú és minőségű szolgáltatást nyújtani. Nálunk megtalálod minderre a megoldást. Ha bulizni van csak kedved, vagy elegáns de felszabadult hangulatot szeretnél varázsolni egy egyszerű szürke hétköznapból, mi vagyunk a tökéletes választás.

Valószínűleg már ti is feltettétek magatoknak a kérdést, hogy biztos szükség van-e egy DJ – re, vagy csak felesleges plusz kiadás!

Most pedig eloszlatjuk a kételyeiteket! Mint minden embernek biztos nektek is van kedvenc előadótok, zenekarotok, zenei stílusotok, esetleg zeneszám amelyhez kellemes emléket tudtok kötni, ti, munkatársak. A hangulat megvalósítható általunk. Tulajdonképp vendégül láthatjátok a bulitokon, kedvenc előadóitokat fülbemászó, eredeti minőségben a retro Dj segítségével.

Miért válassz minket?

A lemezjátszó nem pihen.

Bármely előadót, dalt kivitelezhetővé teszünk.

A retro DJ mindig kedvező árral jár.

Megbízhatóság, zenei tapasztalat, kiváló minőség, minden korosztály számára kedvező zenei környezet, változatosság.

A buli lelke nem más mint a zene, ez vitathatatlan, részben ezen múlik az este sikere. A közösséget jól össze kell kovácsolni, hogy a munka jobban menjen, erre találták ki a team buildingeket, és a céges rendezvényeket is. Sok tényező befolyásolja az alkalom megalapozását.

Manapság egyre több rendezvényre DJ – t hívnak hiszen egy minőségi zenei repertoárt összeállítani korántsem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. Meghatározó a helyszín, vidéki vagy városi környezetben kerül megrendezésre. A retro DJ nagy előnye, hogy mindenkit a táncparkettre tud csábítani. Az összesített vélemények szerint az általános zenei stílusok keveredése felkapott a rendezvényeken belül.

Egy kis ízelítő, hogy mi szerint válassz zenei szolgáltatót a rendezvényedre:

Mindig menj biztosra, ne alapozz egy kellemes kinézetű weboldalra, inkább telefonálj, érdeklődj! Minél előbb.

Légy határozott és lényegre törő. Egy profi DJ nem beszél mellé, és ezt elvárja a megrendelőtől is. Tudd mit szeretnél, és hogyan is képzeled el az egész program kimenetelét.

Ha teheted kérj ízelítőt a korábbi munkáiból, érdeklődj körbe az ismerőseid között.

Válassz az alkalomhoz illő DJ – t, jelen esetben, céges rendezvényre szakosodott DJ – t.

Figyeld az ár – érték arányt. Vice-versa működik, a te és a DJ hozzáállásától függően.

Ha már nekikezdtél megszervezni a céges bulid, szánj rá elegendő időt, légy körültekintő!

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás