Bármilyen zártkörű partihoz, esküvőre kiváló zenei repertoárral, megbízható technikával járulunk hozzá, méghozzá jutányos áron – bárhol és bármikor! Profi hang- és fénytechnikánkkal olyan hangulatot varázsolunk a buliba, mintha valóban egy diszkóban szórakozna mindenki.

Legyen most is így, használja ki a lehetőséget és válasszon rendezvény DJ-t a party-hangulat megteremtéséhez. Felcsendül mindenki kedvenc dala, a legjobb retro slágerek külföldi és hazai előadóktól anélkül, hogy fennállna a veszélye annak, hogy valaki rosszul énekli el a dalt vagy elfelejti a szöveget.

Tény és való, hogy a különféle party zenekaroknak is megvan a maga feeling-je. Azonban ugyanúgy, mint egy esküvő alkalmával, a felkért zenekar vagy tetszik a vendégeknek, a közönségnek és a résztvevőknek, vagy sem. Ezt könnyedén ki lehet küszöbölni egy esküvői  DJ felkérésével, aki bármilyen party esetén jó hangulatot tud teremteni, legyen szó akár régebbi, akár mostani slágerekről.

A party DJ mindig körültekintő a zeneválasztásban. Akkor jó egy party DJ, ha tisztában van a zenei stílusokkal, asszociálni tudja az előadókat a zenei irányzatokkal és a kívánt hangulat megteremtésén fáradozik. Vagyis ha retro party-ra van igény, akkor természetesen nem house dalokkal igyekszik mindenkit táncra buzdítani. Ha rock party van a terítéken, akkor a zúzós metáltól a rock-balladákig minden ismert rock előadó ismertebb dalai felcsendülhetnek. Nem csak privát party esetében beszélünk party DJ-ről, a különféle diszkók, klubok zeneszolgáltatásakor is egy DJ munkája áll a háttérben. Ha egy jó DJ-t akarunk választani, akkor mindenképp fel kell mérni még a felkérése előtt azt, hogy mit tud nyújtani a széles zenei paletta mellett. A DJ-nek minőségi felszerelése, hangfala és keverőpultja kell, hogy legyen, ez olyan komoly elvárás, mint az, hogy egy zenésznek legyen hangszere. Ha egy olyan DJ-vel állunk szemben, aki csak egy laptoppal érkezik a hónalja alatt, ne számítsunk valami nagy durranásra. Ilyen erővel bármelyik családtagot is fel lehetne kérni, hogy játsszon le laptopról egy zenelistát.

Függetlenül attól, hogy hol és pontosan milyen stílusú party lesz a terítéken, egy jó DJ odafigyel arra, hogy milyen korosztály van jelen, ez alapján választ régebbi vagy újabb dalokat. Odafigyel arra is, hogy a zenei blokkok alatt kért dalokat is lejátssza, sőt mi több, hajnali órákban még a karaoke is dobni tud a buli hangulatán.

Sosem szabad elfelejteni azt, hogy a bulik, party-k ideje alatt játszott dalok mindenki számára emlékezetesek maradnak. Azokra a zeneszámokra fognak emlékezni a résztvevők, amikre jókat táncoltak. A partyzene is ugyanolyan változatos, mint például egy esküvői zene összeállítás. Megtalálható benne minden 80-as disco zene vagy akár a legismertebb rádióslágerek.

Ezek alapján már a party DJ is konkrétabb árakat tud mondani a szervezőknek, nem beszélve arról, hogy már előre leszögezik ilyenkor a DJ-vel azt is, hogy milyen zenei stílusok domináljanak az este során.

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás