Esküvői dj

Esküvői DJ

Folyamatos zenei szolgáltatás, pihenő nélkül, emelkedett szórakoztatási forma akár lézershow-al egybekötve – csupán néhány előny akkor, ha egy pár a lagzijára esküvői DJ-t fogad.

Megfizethető áron egész estés, gazdag műsort kínálunk az első perctől kezdve, teljes felszereléssel, széles repertoárral. Szervezünk, tervezünk, hangosítunk, műsort vezetünk és teljes körű esküvői szolgáltatásokat biztosítunk!

Bár sokan úgy vélik, a nagy nap csupán két emberről szól, azért az esküvő minden esetben ennél jóval több. Nem csupán egy esemény, vagy egy közös élet kezdete. Egy olyan állomás sok ember számára, ami kulcsfontosságú az életben. A párnak egy kezdet, egy erős kötelék, egy nagy döntés meghozatalának ünneplése, a szülőknek eredmény, hogy gyermekeiket felnevelték, és most már megbízható társ vigyáz rájuk, a násznépnek pedig lehetőség akár hosszú évek után újra találkozni, megismerni új családtagokat, nosztalgiázni.

A hangulatot, az érzelmeket pedig minden esetben fokozni tudja a jó zene, a változatos zenei felhozatal. Egy esküvői DJ-nél zene terén nincs lehetetlen. Egy jó DJ nem a saját kedvenceit játssza. Egyeztet a párral ugyan, de valójában az a legfontosabb, hogy minél változatosabb repertoárral rendelkezzen, így nincs lehetetlen kérés sem. Hazai és külföldi slágerek egyaránt elhangzanak a lagzin, így a külföldi vendégek is jól érezhetik magukat. A romantikus balladáktól a rock-and-roll-on át egészen a dance-ig minden zenei stílust érinteni tud, sőt mi több, felvételről ugyanúgy jöhet a csárdás és a mulatós is, mint amit egy zenekar játszana. Az esküvői zene összeállításában mindemellett nagy hangsúly kerül a táncdalokra, mint például a waltzer, a twist vagy a rumba.

Az esküvői DJ-nek köszönhetően ráadásul eredeti előadásban hallható vissza minden dal, így ugyanolyan élvezhető lesz, mint akkor, amikor valaki először hallotta azt. Zenekar esetében mindig változóak az ízlések, az énekes hangja pedig vagy tetszik valakinek, vagy nem. Itt ilyen nincs, mivel az esküvői DJ nem feldolgozásokkal szórakoztat.

Egyes esetekben, amikor már csak a fiatalok maradtak talpon, lehetőség adódik karaoke-ra is. Azonban karaoke esetén tényleg vigyázni kell arra, hogy ne húzza szét a násznépet, csakis akkor jöhet szóba, ha már tényleg senki nem ropja a táncot.

Az esküvői DJ-nek feladata az is, hogy figyelje, mikor történik a tálalás. Ugyanis addig amíg a násznép eszik és beszélget, halk jazz, swing, soul, amolyan bárzene kell kísérje, nem pedig tempós tánczene. Amikor már nagyjából mindenki végzett a fogással, újból jöhetnek a táncra buzdító slágerek.

Miért érdemes esküvői DJ-t fogadni?

Először is megfizethető. Jobbik esetben egy zenekar 3 tagból áll, egy esküvői DJ esetében viszont csak egy főre kell ételt és üdítőt számolni. És természetesen árban is kedvezőbb az esküvői DJ, elvégre csak egy fő gázsiját és a felszerelés fuvaroztatását kell fedezni.

Másodszor pedig emelkedett, modern. Széles zenei repertoárral érkezik, a hangulattól függően kerülnek elő a legismertebb funky dalok, az örökzöld magyar slágerek, és kedvet diszkó dalok, de a násznéptől függ az is, mennyire fér bele a mulatós, a csárdás is, vagy esetleg a vadabb rock!

Harmadszor: megállás nélkül megy a zene! Nincs pihenő, evés közben is szól a lágy muzsika úgy, hogy az asztalnál ülőknek lehetőségük legyen normális hangnemben beszélgetni.

Negyedszer: akár látványelemekkel is összeköthető, legyen az buborékgép, füstgép vagy épp lézerfény. Lehetőség nyílik bekonferálásra is, valamint egyéni igények teljesítésére.

Ötödször: az esküvői DJ teljes felszereléssel érkezik, hangfalakkal, mikrofonnal, keverőpulttal. A hangosítástól kezdve a lagzi végéig tartó zeneszolgáltatásig mindennel ő foglalkozik.

Hatodszor: egy esküvőn az ételre és az italra fektetik a legnagyobb hangsúlyt a szervezők, holott mindenki a hangulatra és a bulira fog emlékezni. Ha valóban emlékezetes lagzit akar a pár, akkor bizony esküvői DJ mellett teszi le a voksát, amikor hangulatfelelőst választ.

Hetedszer: mindenki táncolni fog! Az is, aki nem akart. Elvégre egy jó DJ mindenkit tud motiválni abban, hogy cipőben vagy épp mezítláb, de táncoljon!

Esküvőre zenei stílusok

Esküvői DJ – től repertoárt, lejátszó listát, demo anyagot felesleges kérni. Mindig a hangulat és a násznép alapozza meg, milyen stílusú zene fog menni.
De azért nagy vonalakban meg lehet említeni, DJ esetében mire is lehet számítani:

 • Rock and Roll:
  Kezdve a nagy Elvis Presley-től Little Richard-ig bármi, ami megmozgatja az időseket és a fiatalokat. Szóba jöhet a Beatles, Hungária, Roy Orbison és Chuck Berry is.
 • Magyar örökzöldek:
  Omega, Bikini, Dolly Roll, Edda, Zoltán Erika, Neoton, és még sorolhatnánk. Természetesen igény szerint felcsendülhetnek Máté Péter, Zalatnay Sarolta, Kovács Kati és Koncz Zsuzsa dalok is!
 • Magyar mulatós dalok:
  Aki szereti a Dupla Kávét, Lagzi Lajcsit, Balázs Fecót, Máriót, nem kell lemondjon róla csak azért, mert nem élő zenekar játszik.
 • Funky és Disco:
  Ki ne hallotta volna már Diana Ross-t, a Kool and The Gang-et, vagy azEarth, Wind & Fire-t? A 80-as és 90-es évek retro slágereit újra hallhatja a násznép, táncolhat a legjobb funky és disco dalokra.
 • Kubai és latin dalok:
  Táncolni lehet a Lambada dallamaira is akár. De a reggae sem hiányozhat Bob Marley-nak köszönhetően.
 • Mai slágerek:
  Sia, Rihanna, Nelly Furtado, Adele, David Guetta, Lady Gaga, Shakira, és még sorolhatnánk. Változatos, új, modern színt hoznak a zenei palettába.
 • Rock:
  Ilyenkor nem csak a Queen, Michael Jackson vagy Bon Jovi dalok kerülnek elő. Ha a násznép jelentős része rock-kedvelő és zúzni szeretne, felcsendülhet Guns’n’Roses, Metallica vagy akár AC/DC is.
 • Jazz és Blues:
  Amikor a vendégek esznek, beszélgetnek, jobb, ha halk muzsika, amolyan zenei aláfestés kíséri ezeket a perceket. Ezek is emlékezetes pillanatokká válhatnak olyan neves előadók dalai által, mint például Ellie Fitzgerald, Louis Amstrong, King Oliver vagy Billie Holiday.

Reméljük, hogy sikerült egy kis ízelítőt adnunk az esküvői zenével kapcsolatban, bár ez a rövid felsorolás még koránt sem fedi a teljes zenei palettát. A lényeg, hogy az esküvői DJ mindig igazodik a társasághoz, annak hangulatához, figyeli a korosztályokat, igyekszik mindenkit megmozgatni, megtáncoltatni. Ha kell, házigazdaként bekonferálja az est legfontosabb eseményeit is, valamint teljesíti a különféle zenei blokkokban a különleges kéréseket is.

Mennyire felkapott az esküvői DJ?

Nyugaton egyre nagyobb terepet kap egy DJ a különféle rendezvények idején, amikor zeneszámaival minőségi aláfestést biztosíthat bármikor, leállás nélkül. Ezért vált népszerűvé az is, hogy az esküvői ünnepségen is DJ keverje a zenét. Természetesen Magyarországon napjainkban is az élő zene iránti igény a nagyobb, ezért mindenképp érdemes átgondolni, hogy zenekart vagy esküvő DJ – t válasszunk a nagy napra. Az esküvő DJ előnyei másak, mint a zenekaroké. Azok a párok, akik bizonytalanok a lakodalmas zenekarok nyújtotta műsort illetően, azok valószínűleg egy DJ szolgáltatásaira és zenetárára fognak hagyatkozni.

Az esküvői DJ – re is ugyanúgy jellemző az, hogy munkája egyben névjegykártya is, mint bármilyen más szakember esetében. Ha egy lagzin remek hangulatot teremt zenéjével, jókor jó dalokat választ és értékelni is tudják, akkor láncreakcióként indul be a DJ ajánlása más házasulandó pároknak. Esküvői DJ kiválasztása esetén nagyon oda kell figyelni arra, hogy kit, mit választunk. Ne gyűjtő vállalkozót válasszunk, aki úgymond széles DJ – palettával rendelkezik. Ők többnyire a megrendelést kezdő DJ – kre bízzák, vagy olyanra, aki másodállásként vagy kényszerből vállalja el és minimális zenei ismeretekkel rendelkezik.

Referencia egy egész életre

Mint tudjuk, az esküvő egy új család megalakulásának kezdete. Az esküvői DJ egy jó és hangulatos este megteremtésével esélyessé válik arra, hogy az új családok egész életében helyet kapjon, különféle eseményeken. Kezdve a keresztelőtől a kerti partikon át egészen a szalagavató bálokig. Ez nemcsak kedves, de megtisztelő is a DJ számára, hiszen teljes bizalmat szentelnek neki és zenei szakértelmének.

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás