Legénybúcsú-Lánybúcsú

Legénybúcsú Dj egy fergeteges naphoz

Közeledik életed egyik legpáratlanabb napja, amikor elveszed a választottadat? Esetleg nősülni kívánó haverod számára szerveznél fergeteges bulit, közös barátokkal? Egy ilyen felejthetetlen eseményről nem hiányozhat a legénybúcsú Dj, akinek a célkitűzése ezen fantasztikus összejövetelen nem más, mint válogatott zenével egy klassz, élményekben dús parti kikerekítése. Amennyiben Te, mint az est ünnepelt sztárja, szeretnéd kezedbe venni a szervezést, akkor a legjobb arcok, akik körülvesznek, nagy valószínűséggel mindent megtesznek annak érdekében, hogy terveid szerint járjanak el, a szórakoztatásod érdekében.

A legénybúcsú Dj kiváló választásnak bizonyul, ha egyetértesz azzal, hogy egy ilyen nagyszerű eseményről nem hiányozhat a mindenki fülét simogató zene, ami a táncparkettre csábít akár olyanokat is, akik azelőtt nem igazán érezték otthon magukat ezen a területen. Rúgj ki a hámból ezen a napon a cimborákkal, ám arra azért figyelj, hogy a minőségre törekedj, ne feltétlenül a később megbánást okozó félrelépésekre, vagy egyéb turpisságokra! Ha az esküvőszervezés és egyéb feladatok elszólítanak, ugyanakkor szeretnéd, ha meg lenne fűszerezve ez a nap, akkor ne hezitálj, hanem bízd profikra a szervezést!

A legénybú Dj arra törekszik naprakész zenekínálatával, hogy mindenki a legjobbat kapja, azonban nem torpan meg a kihívásoktól sem, hiszen bármilyen zenei ízlés lesz a bulidon, mindenki kap ízelítőt a kedvencéből. A legénybúcsú Dj felpezsdíti a közös mókát, a legkiválóbb mixek által. Tapasztalata és rugalmassága lehet a támasz ahhoz, hogy nyugodt szívvel választhatod, sőt, abban is nagy szerepet fog betölteni, hogy ráérez arra a zenére, ami mindenkinek tetszik. Ennek hatására, nem csupán a parti ereje és nagyszerűsége fokozható, hanem egyfajta zenei kapocs is ott fog lebegni közöttetek, aminek felcsendülése ezt a fesztelen, lehengerlő és élményekben dús legénybúcsút fogja felidézni mindenkiben. Az oldalon találsz számos ötletet és információt ahhoz, hogy élvezetesebbé varázsold a szuper eseményt, ám ezek csak kóstolók a lehetőségek tárházából.

Dj rendelése legénybúcsúra, lánybúcsúra, privát bulira, kedvező áron

Rúgj ki a hámból barátod, családtagod vagy saját magad élmény gazdag utolsó nagyot durranó buliján. Partizz önfeledten az esküvő előtt. Szervezz ügyesen és időtakarékosan. Maga az ötlet a Spártaiaktól származik, az esküvő előtt ők döntettek úgy legelőször, hogy el kell búcsúztatni az addig megszokottól az ifjú pár mindkét tagját.

Manapság senki sem hagyja ki az alkalmat, hogy a hajadonság, agglegénység utolsó napját megünnepelje. A barátaid értékelni fogják, hogy a Ti Nagy Napotok több izgalmat nyújt, mint a megszokott, még akkor is a megszervezés nagy része az ő feladatuk. Ilyenkor a nők előveszik minden eltitkolt huncutságukat és praktikába önthetik azt, mert erre találták ki ezt az alkalmat, ez a helye és ideje ennek. Számos pikáns és szórakoztató kellék kerülhet elő, ha a lányok mindent beleadnak. Ilyenkor nem gond ha előbújik a kisördög és a barátnők sok vicces feladatra rábírhatják az arát.

A búcsúztató buli sok szempontból hasznos lehet. Vegyük csak azt, hogy a házasulandó pár nem minden közeli barátja került mindeddig kapcsolatba, így addig a pontig idegenek. Mi lenne, ha ezt az estét részben amolyan ismerkedési estnek szánnátok, hogy a barátok, uncsi tesók ne csak idegenkedve nézzenek egymásra majd a lakodalmon, hanem egy hatalmasat partizhassanak veletek együtt. Nagyon jó kis buli lehet belőle, és lehet, hogy egész jó kis kapcsolatok alakulnak ki a görbe estén. Egy kis közös móka remekül összerázza a bandát, főleg ha a bulit megfűszerezitek mindenféle kreatív játékkal.

A parti közös mókaként is működik. Nem feltétlenül muszáj különválasztani az azonos neműeket, hanem együtt rophatják a Nagy nap előtt. Ebben az esetben a sztriptíz show nem játszik ugyan, de más pikáns játékok még simán teret nyerhetnek. A közös móka jóval költséghatékonyabb, úgyhogy gondoljátok át ezt az opciót, pár év múltán talán két szingli ismerősötök esküvőjén találjátok magatokat és egy életen keresztül hálásak lesznek ezért nektek. A kellékek, kiegészítők sora hosszú, számos ötlet megvalósítható, amellyel még izgalmasabbá tehetjük az estét. Gondoljunk csak a pikáns ajándékokra, amelyekkel meglephetjük a menyasszonyt és a vőlegényt. Engedd útnak a rafináltságodat! A bulira készíthettek meghívókat, oklevelet a résztvevőknek, pólókat – amelyekben majd feszíthettek a fotókon, rendelhettek vacsorát, lehet meglepetés vendégetek, autót bérelhettek, bármit megtehettek, amihez csak kedvetek van. A ti dolgotok nem más, minthogy élvezzétek!

Ha úgy tűnik sok az elintéznivaló és szorít az idő, bízd a szórakoztatás oroszlánrészét ránk. Elhozzuk neked a legnagyobb mixeket, minden idők legjobb zeneszámait, akár a kedvenceiteket merítve a közös partijaitok emlékeiből. Sokéves tapasztalat áll a hátunk mögött, naprakészek vagyunk több zenei stílusban a bulitok hangulatához alkalmazkodva. Nem okoz gondot, ha ahányan vagytok annyi ízlést képviseltek, nem lesz káosz. Profin kivitelezzük, és ígérjük, hogy mindenki talál majd bőven tetsző talpalávalót. Ha bejelenteni valótok adódna, valaki beszédet tartana, a Nagy Nap előtt, amit csak a baráti körrel és az ifjú párral szeretne közölni, nem gond. Halk háttérzenével kísérjük majd igény szerint (Jazz, Blues), hogy szorítsunk két percnyi teret a meghittségnek és a jókívánságok közlésének.

Fontos továbbá tisztázni, hogy a legény-, vagy a lánybúcsú szervezésével és lebonyolításával nem azt szeretnénk támogatni, hogy bármelyik fél bármilyen félrelépést kövessen el, amit később megbánhat. A búcsúztató egyszerűen egy olyan rendezvény, amivel a vőlegény, vagy a menyasszony, illetve a barátaik kellemesen felidézhetik egy jó buli keretében ifjú koruknak kellemes emlékeit és élményeit és önfeledten szórakozhatnak, anélkül, hogy bárki is megítélné őket.

Bizonyára nem egyszerű eligazodnotok a milliónyi hirdetés között, amit az interneten találtok, de függetlenül döntésedtől szeretnénk hosszú, boldog közös életet kívánni.

Nézzünk meg tehát néhány ötletet, amivel feldobhatjuk a leány-, vagy a legénybúcsút!

Lánybúcsú ötletek:

1. Egyedi pólók készítése

Ez a legtöbbször egy alapkelléke a lánybúcsúnak. Sokan tartózkodnak tőle, mondván hogy ez túl mindennapi, viszont mindig jó ötlet, ha valamilyen szinten megkülönböztetjük magunkat ilyenkor, főleg ha egy olyan helyre megyünk bulizni, ahol sokan vannak. Továbbá ha nem bő pólókat veszünk fel, amikben aludni szoktunk, hanem valami szexit, akkor az urak is jobban fel fognak figyelni ránk, ami – főleg ezen a napon – jó hatással lesz mindenkire.

Továbbá különböztessük meg a menyasszonyt valamilyen módon. Ezt meg lehet oldani egyszerűen, akár úgy hogy mindenki más fekete pólót vesz fel, a menyasszony pedig fehéret, vagy tűzhetünk a menyasszony hajába.

2. Készítsünk lánybúcsú feladatokat:

Engedjük szabadon a fantáziánkat és készítsünk olyan feladatokat, amik kihívóak lesznek a menyasszony számára, továbbá kiélhet vele néhány kacér vágyát. Íme, néhány ötlet:

 • Álljon oda egy idegen férfi mellé és másolja le ahogy táncol.
 • Puszilja meg egy kopasz ember feje búbját.
 • Énekeljen torkaszakadtából a táncparkett közepén.
 • Csapjon rá egy férfi hátsójára.
 • Vegyen rá egy férfit, hogy hívja meg egy italra.
 • Kérjen szerenádot egy férfitól.
 • Készítsen egy fotót egy rendőrrel.
 • Keressen valakit, akinek ugyanolyan színű a fehérneműje, mint az övé.
 • Szerezzen be kisebb tárgyakat: pl. névjegykártyák, telefonszámok, ízesített „gumicukor” 🙂 , stb.
 • Mondjon el dolgokat, amiket még soha nem csinált – pikáns dolgok előnyben.

A feladatokba természetesen beszállhatnak a lánybúcsú többi résztvevői is. Továbbá lehet fokozni az izgalmakat, ha büntetésből egy kupica italt le kell, hogy gyűrjön az, aki nem teljesít egy bizonyos feladatot.

FONTOS, hogy ne adjunk olyan feladatokat senkinek, amit később megbánhat. Vegyük lazábbra a dolgokat, mint egy átlagos eseményen, de ne erőltessünk rá senkire olyasmit, amitől másnap rosszul érezheti magát.

3. Készítsünk kvízt!

Ez egy egyszerű játék, amivel nagyon jó hangulatot tudunk teremteni. Egyeztessünk dolgokat a vőlegénnyel először, majd tegyünk fel kérdéseket róla menyasszonynak:

 • Hogyan ismerkedtek meg?
 • Hányas cipőt hord?
 • Mi a kedvenc tárgya?
 • Mi az, amitől irtózik?
 • Mi a kedvenc filmje?
 • Felül vagy alul szeret lenni?
 • Hány nővel volt előtte?

A büntetések persze itt sem maradhatnak el. Készítsük ki előre a kupicákat, és ha nem tudja a választ, akkor lehet is tölteni a pohárba. Az egészet meg is forgathatjuk, ha netán az tudja rosszul a választ, aki a kérdést összeállította, bátran lehet tölteni neki is.

4. Ki mondta?

Ez a játék a résztvevőknek szól. Üljünk le beszélgetni a vőlegénnyel és a menyasszonnyal és kérdezzük meg őket, hogy hogyan látják a közös jövőjüket. Tegyünk fel kérdéseket nekik, majd a válaszokat írjuk fel és a bulin kérdezzük meg a résztvevőket, hogy kié volt az adott kijelentés.

Pl.: Az első kedvencünk egy papagáj lesz.

Ha a vőlegény mondta és azt a választ adják, hogy ez a menyasszony vágya, akkor lehet is tölteni a pohárba. A feladatot el lehet készíteni egy kvíz formájában is, úgy hogy a résztvevők bekarikázzák, hogy ki mondta, vagy kartonpapírból vághatunk ki egy bajuszt, vagy ajkakat úgy hogy az első a vőlegényt jelképezi, az utóbbi pedig a menyasszonyt, majd ezeket mindig fel kell emelni egy-egy kijelentés után. Mindig annak a csoportnak töltünk, aki a választ elhibázza.

5. Vicces memória játék.

Adjunk mindenkinek a kezébe egy-egy ragadós papír cetlit és egy írószert, majd jegyezzen fel erre mindenki egy-egy vicces emléket, amit a menyasszonnyal élt meg. Miután mindenki összeírta, ragasszuk ki őket, majd a menyasszony ki kell, hogy találja, hogy ki írta őket (az-az kivel élte meg). Ha könnyen felismeri a kézírásokat, akkor célszerűbb, ha felolvassa őket valaki.

Bármivel is készülünk, a legjobb, ha először megbeszéljük a menyasszonnyal, hogy mi az amit biztosan szeretne kihagyni az egészből, vagy ha van valami amit feltétlenül akar. Ne tervezzünk olyat, ami az esküvőt veszélyeztetheti.

Legénybúcsú ötletek

A legénybúcsúk sokszor a legfergetegesebb bulik szoktak lenni, amit a vőlegény és a barátai megélnek együtt, viszont itt is fontos, hogy mielőtt bármilyen szervezésbe belefogunk, kérdezzük meg a vőlegényt, hogy mi az, amit mindenképp mellőzne. Nem biztos, hogy feltétlenül örülne egy sztriptíz show-nak, viszont lehet, hogy kipróbálna valami egyéb őrültséget, amit még soha nem csinált, pl. Bungee-jumping, vagy lehet, hogy egész életében szeretett volna rágyújtani egy eredeti kubai szivarra, viszont otthon nem nagyon füstölhet. Íme, néhány tipp, amivel mindig fel lehet dobni a legénybúcsú hangulatát.

1. A szokásos

Teljesen biztos, hogy a legénybúcsúról a legelső, ami bárkinek beugrik az egy (vagy több) meztelen nő jelenléte, aki fokozza a hangulatot és lenyűgözi a vőlegényt és barátait. Még mielőtt bárkit is hívnánk, vagy elmennénk egy sztriptíz-bárba, ha nem vagyunk benne biztos hogy ez jó ötlet lesz, kérdezzük meg a vőlegényt, hogy mennyire nyitott az ilyesmire. Amennyiben zöld a lámpa, akkor válogassuk meg jól, hogy kit hívunk… legyen profi és provokatív! Ezen kívül ne ez legyen a legénybúcsú egyetlen eleme. Még ha ez is a legérdekesebb program, ne ezzel teljen az egész éjszaka, hanem próbáljuk inkább összerázni a bandát egy kicsit a buli előtt. Továbbá ne feledjük az aranyszabályt:

Mindent a szemnek és semmit a kéznek (és másnak sem).

2. Kalandos kiruccanás

Ha a vőlegény felnőttesebb gondolkodású és nem feltétlenül arra vágyik, hogy egy sötét szórakozóhelyen üljön a banda a legénybúcsú alatt, akkor egy jó kirándulás igazán jó alkalom lehet, hogy egy hangulatos tűz melletti szalonnasütés és sörözés közben a legnagyobb történeteit mesélje el mindenki, amiről a nők lehet, hogy nem szívesen hallanának. Ezen kívül, ha például kint vagyunk a természetben valahol, az még nagyobb szabadságérzetet adhat. Továbbá még jobban emelhetjük a hangulatot, ha viszünk egy kis extrémet és izgalmat az egészbe, például egy kajakozással, egy paintball csatával, vagy ha bérelünk néhány quad-ot.

Az utóbbiakat CSAKIS józanul!

3. Kérjünk jókívánságokat a vőlegénynek

Ha maradunk a szórakozóhelyeknél, akkor, ha nem is állunk le flörtölni és telefonszámokat kérni, néhány jó kívánságot azért kérhetünk a vőlegény pólójára (bevállalósak akár a hasukra). Ehhez nem kell csak egy írószer és néhány szép hölgy, akiket véletlenszerűen kiszúrunk a tömegben. Ha éppen van egy rúzs is kéznél, akkor még egy puszit is kérhetünk mellé.

4. Adjunk izgalmas legénybúcsú feladatokat a vőlegénynek.

Ahogyan ezt már a hölgyeknek is ajánlottuk, a legénybúcsún is lehetnek izgalmas feladatok. Melyik férfi ne szeretne egy kis kihívást? Néhány tipp:

 • Táncoljon egy nővel
 • Találjon egy nőt, akit úgy hívnak, mint a menyasszony és fizessen egy italt neki
 • Szerezzen egy fehérneműt egy nőtől
 • Írja be a násznagy (vagy egy másik résztvevő) telefonszámát 5 nő telefonjába
 • Bilincseljen magára egy guminőt egész éjjelre
 • Masszíroztassa meg magát egy nővel
 • Állítsunk össze a vőlegénynek egy csomagot néhány vicces tárggyal. Mindent ami benne van magára kell akasszon és csak úgy szabadulhat meg tőle, ha egy nőnek odaadja.
 • Hívassa meg magát egy italra egy nővel
 • Adjon szerenádot valakinek
 • Egész éjszakás feladat az egész csapatnak: találni egy lánybúcsút és táncolni az ottani menyasszonnyal

A feladatokat kizárólag szórakozás céljából adjuk a vőlegénynek, illetve ne erőltessünk semmit, ami miatt túl kényelmetlenül érezné magát.

5. Tiszteljük meg önmagunkat!

A házasság nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem nézhetünk rá soha többet egy másik nőre az utcán, vagy nem mehetünk ki meginni egy italt, viszont egy valamiből tényleg sokkal kevesebb lesz, ez pedig nem más, mint a haverokkal töltött idő. Így ahelyett, hogy minden áron valami hatalmas őrültségre próbáljuk meg rávenni a vőlegényt, hozzuk össze és erősítsük meg a baráti kötelékeket. Tiszteljük meg magunkat és egymást, engedjünk meg magunknak egy kicsit többet, mint máskor és szórakozzunk önfeledten! Elvégre erről szól a legénykor.

Hogyha pedig nem tudod, hogy az egészet hogyan hozd össze, akkor bízd a profikra és keress fel minket és mi megszervezzük nektek, úgy hogy mindenki jól szórakozzon!

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás