Mobil DJ

DJ rendelés, retro Dj, mobil dj

A következő sorokban megismerheted, hogy a Mobil DJ fogalom mit takar.

 • Miért jött létre a Mobil DJ?
  Azért, hogy diszkó programot nyújtson.
 • Ki a célközönség?
  Cégek, magánszemélyek és vendéglátók.
 • Milyen alkalmakra?
  Minden típusú rendezvényre születésnaptól kezdve, esküvőn keresztül, a céges bulikig.
 • Miben más mint egy egyszerű DJ?
  Minimál szervezést, hangszerelést igényel, mobil, kompakt és színvonalas szolgáltatást nyújt a megrendelőjének.
 • Hogyan lett kialakítva?
  Úgy lett kitalálva, hogy ne igényeljen egynél több embert és egy óránál ne tartson többet a beállítása, ezzel egy csapásra megkönnyíti a szervezést és a költséghatékony.
 • Mit eredményez?
  Felhőtlen, modern szórakozást, tökéletes hangulatot és vizuális élményt a megrendelőnek.
 • Milyen műfajokban érzi a Mobil DJ otthon magát?
  Retró, 90-es évek, napi slágerek, klasszikus diszkózás, a műsor folyamán használja a mikrofont.

Alakul a kép rólunk?

Folytassuk!

Milyen érvek szólnak mellettünk? A Mobil DJ kis helyigényű, kisebb mint azt elképzelnéd. A technikája elképesztő gyorsaságú és nem igényel segítséget az összeállítása, egy ember gond nélkül megoldja pár szempillantás alatt. Garantáltan magas színvonalat képvisel hála a minőségi felszerelésnek. A lemezlovas munkája tökéletesen fedi a belefektetett pénzt, sem több sem kevesebb, képtelenség bármilyen félreértés előfordulása. A lemezlovasunk természetesen részt vesz minden eseményen, ahol tovább képezheti az addig elsajátítottakat, a szórakozóhelyeket tanulmányozza, ezáltal az érdeklődése és rálátása nem csupán tágul, de képes meglátni hiányosságait, és úgy tekint szakmájára, mint tudományra.

Lássuk csak hány helyszín és esemény bizonyítja a fentebb leírtakat: városnapok, falunapok, családi összejövetelek, születésnapok, névnapi bulik, bankettek, ballagási és céges bulik.

Az összes korosztályt képviseljük, tizenévesektől az idősekig. Minden Mobil DJ maximális zenei repertoárral rendelkezik, elsősorban szem előtt tartja a megrendelőt, szabad felfogású, alkalmazkodó és közvetlen. A jelentkezésedkor minden tényezőt megragadunk és alaposan átbeszéljük a teendőket. Megrendelőnkben bízunk és garantáljuk számára a sikeres rendezvényt.

Egy Mobil DJ legjobb tulajdonsága a modernitása. Tulajdonukban áll a legújabb és legigényesebb felszerelés, saját áramfejlesztővel érkezik a helyszínre.

Miért választanám a lemezlovast a megszokott zenekar helyett?

A DJ minden korosztályt meg tud táncoltatni, jóval olcsóbb mint egy többtagú zenekar. A DJ bármelyik zenét elővarázsolja 1960-tól napjainkig, röviden széles zenei repertoárral érkezik. A lemezjátszó sosem pihen, nem lesznek akadozások, sem pihenők, akár tíz órán keresztül folyamatosan élvezhetitek a zenét. A kedvenc slágereket nem feldolgozásban hallgathatjátok, hanem eredeti formájukban, és valljuk be, mindannyian arra esküszünk. A DJ személyében örömünket lelhetjük, könnyebben vendégül láthatod, mint egy öt tagú zenekart. Modern világban élünk, ahol néha a kevesebb több, egyszerű, divatos formában élvezheted a legmenőbb bulit. Tisztázandó, hogy a DJ zene nem a manapság úgymond tüc tüc ritmust fedi, hanem eredeti előadóktól, táncolható slágerek, a hatvanas évektől napjainkig, természetesen előre egyeztetett kívánságok szerint.

Körültekintő lévén a DJ demó verzióban letesztelhető. Bár még nem túl elterjedt szórakoztatási forma, annál divatosabb és elismertebb a tapasztalók körében. Tekintve, hogy nem élő zene, aggodalmak merülhetnek fel a valódiságát illetően. Ugyanakkor előnye, hogy nem kell egynél több szolgáltatót elhelyeznünk a kiválasztott helyszínen. Sosem fárad el, nem lesz hamis, sas szemmel követi kívánságaid és garantáltan tartja magát az előre megbeszélt részletekhez. A repertoár lista végigolvasása problémás lehet, hiszen több tízezer zeneszámot ölel fel.

A mű világ nem igazi világ?

Jogosan merül fel, hogy egy adott zene lejátszásához nem kell különösebb muzikális tudomány, nem feltétlenül van szükség zenei egyetemre, valamint egy „Play” gomb megnyomása nem igényel annyi tanulást, mint például megtanulni gitározni, vagy billentyűkön játszani. Továbbá nem tud akkora hangulatot generálni, mint amikor látjuk, ahogyan szó szerint megteremti a zenét egy együttes.

Mi az előnye akkor a technológiának? Egy szóban el lehet mondani:

A sokoldalúság.

Itt pedig tegyük fel a kérdést. Létezik olyan, hogy két embernek teljesen egyforma legyen a zenei ízlése? A válasz egyértelműen nem. Még ha mindkét ember kedvenc együttese az AC/DC, akkor is az egyiknek a „Highway to Hell”, a másiknak pedig a „Thunderstruck” lesz a kedvence. Így ha csak egy átlagos bulit veszünk számításba, legalább 30-50 ember jelen lesz, akik igen is szórakozni szeretnének. Mindenki szeretné az éjszaka folyamán hallani a kedvenc számát és nem biztos, hogy feltétlenül örülni fog neki ha valami gyenge feldolgozásban hallja ezt.

A DJ ezzel szemben mindig az eredetit tudja nyújtani és repertoárjában nem csak azok a zenék szerepelnek, amiket el tud játszani, amivel meg van szokva, amit minden egyes lagzin végigjátszik és már nagy valószínűséggel unja, hanem mindig tud újat adni és mindig tud alkalmazkodni az aktuális kör ízléseihez.

Továbbá egy karizmatikus személyiségű DJ, pont ugyanolyan jó hangulatot tud teremteni, mint egy zenekar. Mindig tudja, hogy mit kell mondani a mikrofonba és élvezi amit csinál. A DJ munkája, hogy figyeljen a vendégekre és mindig azokat a zenéket játssza le, amikre a vendégeknek szüksége van.

Ebből adódik az a tévhit, hogy amikor egy DJ-t hívnak akkor mindenki sorban áll nála, hogy kérje a kedvenc számát. A jó DJ-nél erre nem feltétlenül van szükség, mert figyel arra, hogy mikor milyen zenére, stílusra hogyan reagál a közönség. Ezért egyeztet legelőször az ügyféllel, hogy nagyjából milyen stílusokat kedvelnek a vendégek, és ennek megfelelően állítja össze a repertoárt. Mindig figyel arra, hogy a közönség minden tagja táncra perdüljön az éjszaka folyamán és soha nem maradjon ki egyetlen olyan zene sem, amit elvárnak.

A mobil DJ ezen kívül minden helyzetben jelen tud lenni. Ha az esemény nem csak egy helyszínen zajlik le, akkor pikk-pakk össze tudja szedni a felszereléseit és pillanatok alatt zenélni tud a másik helyszínen is. A kevés felszerelés nem jelent silányabb minőséget. A mobil DJ egyszerűen követi a modern világ technológiai vívmányait, így mindig a legmodernebb, legkorszerűbb eszközökkel teremti meg a hangulatot.

Sokan akik igénybe veszik a mobil DJ szolgáltatásait a buli végére meglepődnek, hogy hogyan lehet ennyire minimális felszereléssel ekkora hangulatot teremteni. Rendkívül egyszerű. Ahogyan évekkel ezelőtt azt sem tudta elképzelni senki, hogy egyetlen eszközzel tudjon valaki telefonálni, fotózni, zenét hallgatni, filmet nézni és a világhálón böngészni, ugyanúgy azt is elérte a technológia, hogy egyetlen laptop, két kisebb hangszóró és egy erősítő segítségével pont ugyanakkora fergeteges hangulatot teremtsünk mint amilyet egy 5-8 tagú zenekar tud.

Vagy akár még annál is nagyobbat!

Egy mobil DJ tehát nem összetévesztendő a hobbi DJ-kkel. A mobil DJ egyszerűen kevés eszközzel megoldja azt, amit más egy arzenálnyi felszereléssel hoz össze és mindig mindenkinek a kedvében tud járni. Pillanatok alatt meg tudja szólaltatni a zenét, nem kell órákat várni a hangolásra és arra, hogy minden tökéletes legyen.

Így ez a szolgáltatás főleg azoknak ajánlott, akik kevés pénzből szeretnének kiváló hangulatot teremteni, anélkül, hogy számottevőbb időt és energiát fektessenek az előkészületekbe. A mobil DJ mindenről gondoskodik, ami a zenét és a fergeteges hangulatot illeti, így Nektek csak annyi lesz a dolgotok, hogy egy hatalmasat szórakozzatok. A referenciák és értékelések pedig önmagukért beszélnek.

Köszönöm a figyelmet, a bizalmat és utólag az értékelésed is szívesen látom weboldalunkon. Továbbá ha bármilyen kérdés merül még fel a szolgáltatásokkal kapcsolatosan, amire nem sikerült a fentiekben választ adni, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben, vagy telefonon!

Tanács: Kerüld a feltűnően olcsó árakat, ugyanis nagyon sok hobbihoz illő minőségben dolgozó DJ-t csíphet el az interneten a MIDI fájloknak és a laptopoknak köszönhetően.

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás