Dj szülinapra

Szülinapra Dj rendelés, party Dj, privát bulikra

 

Most szerveznéd barátodnak, barátnődnek, ismerősödnek vagy családtagodnak a születésnapját? Akkor jó helyen jársz!

Születésnapra rendelj egy lemezlovast!

Miért mi lehetünk számotokra a megfelelő szolgáltató? 

Profi rendezvény fotóst is tudunk adni

Születésnapi bulihoz hozzáértő lemezlovas a retró zenéktől napjainkig

Ha egy remek Születésnapi csomagot szeretnél kapni, nincs más dolgod csak kérj egy ajánlatot most!

Születésnapi ajánlatkérés

_____________________________________________________________________________________________________

A Te szülinapod legyen az év legjobb bulija a Party DJ-vel!

Az egész év a suliról, a teendőkről szól. A szórakozásnak kevés tér jut, és főleg ritkán van alkalmad egy jó partira ellógni. Nem gondolod, hogy eljött az idő kirúgni a hámból, és miért ne kötődjön ez pont a te nevedhez, pont a TE születésed napján?!

Jókedvből sosem elég, főleg életed egyik mérföldköve közeledtével. Ezek az alkalmak miatt élünk. A tesók, barátok, haverok ilyenkor veled, téged ünnepelhetnek.

A szórakozás egyszerű! Észre sem veszed, és az év partiján találod magad, a legmenőbb mai slágerekre tombolhattok kedvetekre, hagyatkozz csak ránk és meglátod tuti siker lesz.

Azonban ha csupán egy zenélő DJ-t keresel, hagyd is abba az olvasást. Hogyha olyan arcot keresel, aki hangulatot teremt, a zenét tematikához képes kapcsolni, hozzá ad valami különlegeset a Napodhoz maradj velünk. Mi nem csupán beállítunk pár fényt és hangszórót. Mindent a te ízlésedre alapozunk, de olyan környezetbe illesztjük, hogy az mindenkinek a kedvére legyen. Akár egy formális vagy fesztelen, netán a legmenőbb klub hangulatú partit szeretnél, az élmény garantáltan megfizethetetlen lesz. A lehetőségek a végtelenbe nyúlnak, hangrendszer, világítás, klipek, karaoke, lézerek, fényjelzők, köd, buborék, fotózás, filmezés és még nagyon sok minden más áll majd rendelkezésedre.

Írd meg milyen élményben és környezetben szeretnél részesülni, és mi valóvá váltjuk a kívánságod.

Főleg a Te majd a barátaid ízlése számít, és amikor kifogynátok az ötletekből, ott jövünk mi a képbe, ígérjük tapasztalt DJ lesz a háttérben. A hátunk mögött tudunk megannyi sikeres bulit, garantáltan elengedhetitek majd magatokat.

Nem lesz gondod kiválasztani a klassz zenéket, nem kell majd aggódnod a változatosság, ízlésesség miatt, nem utolsó sorban bármilyen további zenével kapcsolatos igényed lenne, találunk módot a kivitelezésre.

A te bulid, a te ízlésed szerint!

Csak nyugodtan dőlj hátra és bízd magad a profik kezébe. Minden szülinaposunkat odaadó figyelemmel kezelünk. Tematikus partit is teremthetünk, számos tényezőt figyelme véve, elegáns, vagy épp egy vadabb stílusban kápráztathatod el a meghívottaid, mi leküldjük neked az odaillő tökéletes DJ-t. Az idők folyamán szakosodtunk minden korosztályra. Mikrofonjaink használhatóak számodra, vagy bárki számára, aki beszédet mondana, vagy bejelentést tenne a buli folyamán.

A születésnapod megspékelhetjük forgatókönyvvel, játékossággal a szó minden értelmében, különböző szituációkban az odaillő zenei bejátszásokkal, fellépőkkel, show-val, dekorációval. A zenei műsorban táncolható zenéket játszunk főleg, de nyilván megadjuk a pihenésre is az alkalmat, bár ezt nem nyújtanánk hosszúra.

Ha fontos neked a pontosság, a felkészültség, a sok éves tapasztalat számos rendezvényről, a buli stílusos kivitelezése, a gigantikus zenei repertoár akkor szánj még pár percet a bemutatónk elolvasására. Egy kis utána olvasás meglátod hasznos lesz számodra.

Az igény egyre nagyobb a profi szórakoztatásra, egy bizonyos személy megbízására, aki leveszi a terhet az ünnepeltről és gondoskodik arról, hogy minden a helyén legyen.

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás