Esküvői dj, rendezvény dj, retro dj

DJ rendelése esküvőkre, céges rendezvényekre, privát bulikra

Zeneszámok és stílusok esküvőkre

 Milyen egy jó esküvő zenei stílusa

Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a repertoárunkban, ahol minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Lássuk csak, milyen ismert dalokat hallhatnak a partyk résztvevői? Természetesen zenelistánk csak egy irányadó lista, ennél jóval több minden van az esküvői DJ tarsolyában:

 • Magyar retro party:
  Nem hiányozhat ilyenkor sem az Omega, sem a Bikini. De felcsendülnek a Hungária-dalok, a Dolly-Roll slágerek, és többek között a Neoton vagy Charlie.
 • Country:
  Egy kis texasi hangulat sem maradhat ki a buliból! Ki ne ismerné a country nagyjait, mint Patsy Cline, Telly Savalas, Carpenters?
 • Pop-Rock:
  A 80- és 90-es évek pop-rock hangulatát olyan előadókkal lehet felidézni, mint Madonna, Roxette, Sting, Celine Dion, ABBA, Cher, C.C. Catch vagy a Beatles.
 • Reggae:
  Retrós, egyben reggae hangulatot idézhet fel Bob Marley vagy a UB40, de ha magyar vizekre evezünk, mindenképp meg kell említeni a Ladánybene 27-et.
 • Disco és funky:
  Boney M, Kool and the Gang, Earth, Wind & Fire, Michel Jackson, Tower of Power, és még sorolhatnánk órákon át!
 • R&B:
  Aki nem tudná, ismert előadók közé tartozik Mariah Carey, Whitney Houston, Sade, En Vogue, Toni Braxton, R. Kelly és Usher is.
 • Tini pop:
  A 90-es éveket olyan együttesek/előadók harca határozta meg, mint például a Spice Girls, Westlife, 5ive, Backstreet Boys, NSYNC, Hanson, Christina Aguilera, Britney Spears, Jennifer Lopez és a Destiny Child.
 • Alternatív rock:
  Egy party során nem maradhatnak ki a 4 Non Blondes, Beck, Foo Fighters, Sublime, No Doubt slágerek sem, de ebbe a kategóriába tartoznak a REM, a Greenday és a Red Hot Chili Peppers számok is. De egy kis Nirvana sem árt…
 • Hip-hop:
  Party-ban nem gond az sem, ha visszahalljuk az olyan ismert előadók dalait, mint például MC Hammer, Eminem, The Fugees, Boyz II Men vagy épp Snoop Dogg.
 • Electronic pop:
  Ki emlékszik még Dr. Albanra vagy a La Bouche-ra? A partyban ezek az előadók garantáltan hallhatóak lesznek. De ne feledkezzünk meg a Vengaboys, Dj Bobo, vagy a Sash! slágerekről sem.

Ha tapasztalt és megbízható esküvői DJ-re van szüksége, akkor csakis mi jöhetünk szóba. A buli-hangulat, a szórakozás, a zenei változatosság és a profi hangtechnika 100%-ban garantált. Méghozzá megfizethető áron!

Kezdő és tanácstalan szervezőknek is segítünk jó party-t rendezni, amiben kellő szakmai tanácsadást is nyújtunk. Hiszen egy DJ számára is fontos, hogy a buli emlékezetes legyen, ugyanis a profi zeneszolgáltatás úgynevezett „névjegykártya”, lehetőség lehet más alkalmakra való felkérésre is.

Céges rendezvényre, esküvőre, Születésnapra hívd a Party dj csapatunkat! Frontier Theme

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás