Milyen egy jó esküvő zenei stílusa

Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a repertoárunkban, ahol minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Lássuk csak, milyen ismert dalokat hallhatnak a partyk résztvevői? Természetesen zenelistánk csak egy irányadó lista, ennél jóval több minden van az esküvői DJ tarsolyában:

 • Magyar retro party:
  Nem hiányozhat ilyenkor sem az Omega, sem a Bikini. De felcsendülnek a Hungária-dalok, a Dolly-Roll slágerek, és többek között a Neoton vagy Charlie.
 • Country:
  Egy kis texasi hangulat sem maradhat ki a buliból! Ki ne ismerné a country nagyjait, mint Patsy Cline, Telly Savalas, Carpenters?
 • Pop-Rock:
  A 80- és 90-es évek pop-rock hangulatát olyan előadókkal lehet felidézni, mint Madonna, Roxette, Sting, Celine Dion, ABBA, Cher, C.C. Catch vagy a Beatles.
 • Reggae:
  Retrós, egyben reggae hangulatot idézhet fel Bob Marley vagy a UB40, de ha magyar vizekre evezünk, mindenképp meg kell említeni a Ladánybene 27-et.
 • Disco és funky:
  Boney M, Kool and the Gang, Earth, Wind & Fire, Michel Jackson, Tower of Power, és még sorolhatnánk órákon át!
 • R&B:
  Aki nem tudná, ismert előadók közé tartozik Mariah Carey, Whitney Houston, Sade, En Vogue, Toni Braxton, R. Kelly és Usher is.
 • Tini pop:
  A 90-es éveket olyan együttesek/előadók harca határozta meg, mint például a Spice Girls, Westlife, 5ive, Backstreet Boys, NSYNC, Hanson, Christina Aguilera, Britney Spears, Jennifer Lopez és a Destiny Child.
 • Alternatív rock:
  Egy party során nem maradhatnak ki a 4 Non Blondes, Beck, Foo Fighters, Sublime, No Doubt slágerek sem, de ebbe a kategóriába tartoznak a REM, a Greenday és a Red Hot Chili Peppers számok is. De egy kis Nirvana sem árt…
 • Hip-hop:
  Party-ban nem gond az sem, ha visszahalljuk az olyan ismert előadók dalait, mint például MC Hammer, Eminem, The Fugees, Boyz II Men vagy épp Snoop Dogg.
 • Electronic pop:
  Ki emlékszik még Dr. Albanra vagy a La Bouche-ra? A partyban ezek az előadók garantáltan hallhatóak lesznek. De ne feledkezzünk meg a Vengaboys, Dj Bobo, vagy a Sash! slágerekről sem.

Ha tapasztalt és megbízható esküvői DJ-re van szüksége, akkor csakis mi jöhetünk szóba. A buli-hangulat, a szórakozás, a zenei változatosság és a profi hangtechnika 100%-ban garantált. Méghozzá megfizethető áron!

Kezdő és tanácstalan szervezőknek is segítünk jó party-t rendezni, amiben kellő szakmai tanácsadást is nyújtunk. Hiszen egy DJ számára is fontos, hogy a buli emlékezetes legyen, ugyanis a profi zeneszolgáltatás úgynevezett „névjegykártya”, lehetőség lehet más alkalmakra való felkérésre is.

Honlapunk sütiket használ. A jelen honlap használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a böngésződ fogadja a sütiket. Részletek

Eu törvények alapján a weboldal használók tájékoztatva.

Bezárás